Ν. Ανδρουλάκης: Ποιους επιλέγει στο Ηράκλειο για εθνικό και ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο, ποιος ο υποψήφιος δήμαρχος

Φαίνεται ότι μερικές βασικές επιλογές προσώπων έχει κάνει ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας από το ποιοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών στο Ηράκλειο, μέχρι ποιοι θα είναι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο αλλά και τον δήμο Ηρακλείου το 2025.

Μι πρώτη εικόνα είναι η εξής:

Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα είναι υποψήφιος στο νομό Ηρακλείου, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα συμμετέχουν, ανάμεσα σε άλλους, ο νυν πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ο άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Χρήστος Στρατάκης, γιος του άλλοτε βουλευτή Μανόλη Στρατάκη, οι αντιδήμαρχοι Ηρακλείου, Κώστας Βαρδαβάς και Μαρία Καναβάκη. Θα πάρει μέρος και η πρώτη αναπληρωματική σήμερα βουλευτής, Ελένη Βατσινά, ενώ άγνωστες είναι οι προθέσεις του (και για τον) νυν βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου.

Ήδη υπάρχει και συμφωνία για το πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να είναι από το υπάρχον πολιτικό δυναμικό, αλλά από τον επιχειρηματικό χώρο, που όμως σχετίζεται άμεσα τόσο με το άλλοτε σημιτικό ΠΑΣΟΚ όσο και το χώρο της παραδοσιακής δεξιάς, ενώ έχει συγγενική σχέση με τον αντιδήμαρχο Κ. Βαρδαβά.

Μια προσθήκη ακόμα που σχετίζεται με το ευρωψηφοδέλτιο του 2025, στο οποίο φαίνεται ότι έχει θέση (μάλλον από εκείνη ξεκινά) η Μαρία Αρναουτάκη, κόρη του περιφερειάρχη Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί